Helsinki Casting
Haetaan ja etsitään näyttelijöitä rooleihin elokuviin, televisioon ja mainoksiin

Palvelut

PALVELUT

 

Helsinki Casting roolittaa elokuviin, televisioon ja mainoksiin.

Helsinki Castingin puoleen kannattaa kääntyä silloin kun tekemisen laatu on tärkeää. Suhtaudumme toimeksiantoihin kunnianhimoisesti ja tiedämme miten tuotantoja palvellaan mahdollisimman tehokkaasti.

Meiltä löytyy kolme osastoa: ART, ADS ja EXTRAS. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä. Räätälöimme sopivan paketin tuotantosi tarpeisiin.

Faces by Helsinki Casting

Suomen kattavin interaktiivinen esiintyjärekisterimme Faces by Helsinki Casting -mahdollistaa roolittamisen isollakin volyymillä ja olemme kehittäneet tehokkaita järjestelmiä, joilla mm. avustajapalkkioiden maksaminen hoituu vaivattomasti. Näkemyksellisyys, rohkeus ja ammattitaito mahdollistavat syväluotaavankin casting-prosessin.

 
Copy of ART - Draamatuotannot

HELSINKI CASTING ART

Etsitkö näyttelijää? Helsinki Casting ART -roolittaa elokuvia ja televisiosarjoja Jantsu Puumalaisen johdolla. ART tarjoaa ennakkoluulottomasti esiintyjiä kotimaisiin sekä ulkomaisiin draamatuotantoihin; elokuviin ja televisioon.

Copy of ADS - Mainokset

HELSINKI CASTING ADS

Etsitkö esiintyjää mainokseen? Roolittaja Katri Aksolan johtama Helsinki Casting ADS -osastomme on erikoistunut mainosroolituksiin. Palvelemme Suomen suurimpia mainostuotantoyhtiöitä sekä kansainvälisiä tuotantoja.

Copy of EXTRAS - Avustajat

HELSINKI CASTING EXTRAS

Etsitkö avustajia elokuvaan tai televisiosarjaan? Helsinki Casting EXTRAS -osaston roolittaja Mikko Niskala etsii avustajia elokuviin ja tv-sarjoihin. Olemme avustaja-castingin pioneerejä!